Стільки грошей вам і не снилося – фінансовий гороскоп на листопад

У листопаді гроші підуть до розумних людей, оскільки саме зараз час успішних стартапів. Ваші ідеї зможуть знайти спонсорів, що підтверджує астрологиня Олена Максимова.

За її словами, ви не повинні соромитися проголосити про себе, оскільки саме зараз вас помітять серед натовпу. Також легше буде зрушити з місця те, що протягом року не рушилося. Торгівля в інтернеті буде приносити вам гарні заробітки, тому не розклачуйте на рекламу і дайте світу дізнатися про вас. Гроші потраплять до Риб, Раків, Стрільців і Терез, які зможуть мудро розпорядитися цими фінансовими надходженнями.

Для Овнів в цьому місяці заробітки можуть бути не настільки високі, як очікувалося, але вам не доведеться відмовляти собі в чомусь. Зберігайте дистанцію з підлеглими, щоб вони не могли вас обдурити.

Телець зможе накопичити великий капітал і спланувати фінансову стратегію на декілька наступних років.

Близнюкам варто скористатися можливістю отримати другу вищу освіту, що сприятиме збільшенню заробітків. Також краще змінити інтер'єр в оселі і розпочати ремонт після 10 листопада.

Ракам не рекомендується будувати, придбавати нерухомість або подалі від'їжджати від дому в цей місяць. Не поспішайте складати плани на наступний рік, тому що деякі успіхи та невдачі потрібно спочатку проаналізувати.

Від рішень Левів залежатиме багато чого. Вони зможуть збільшити свою заробітну платню, але й вимоги до них зростуть. Не очікуйте, що все вирішиться само собою. Тільки наполеглива праця допоможе збільшити ваші заробітки.

Для Дів будуть джерелом неспокою їхні племінники та молодші родичі. Їм прийдеться жертвувати своїм часом і інтересами, щоб вирішити проблеми цих людей. Тому запасіться терпінням.

Цей місяць буде моментом шансів для Терез. Не відмовляйтеся від своїх планів через перешкоди, оскільки доля дала їх вам, щоб запобігти помилкам і дає достатньо часу для обдумування. Друзі зіграють велику роль в цьому процесі, більшу, ніж родичі.

Скорпіонам варто розширювати свій бізнес і співпрацювати з людьми, які займаються схожою діяльністю. Найважливіші події відбуватимуться в особистому житті, тому не відмовляйтеся від своїх планів через це. Ви можете встигнути зробити багато за місяць, навіть більше, ніж за цілий рік.

Стрільцям зарплата може не відповідати їхнім очікуванням, але не варто поспішати з пошуком нової роботи. Слушних пропозицій все одно не отримаєте. Проте в кінці місяця вам буде винагороджено за вашу плідну та наполегливу працю.

Козоріги переживають один з найплідніших періодів осені. Використовуйте всі можливості для досягнення бажаного. Переговори варто призначати на початок місяця, оскільки буде легко домовитися про вигідне фінансування на 2024 рік.

У Водоліїв рекомендується зацікавитися тим, що відбувається навколо них. Оберіть щось одне і розвивайтеся у ньому. Не перескакуйте з одного виду діяльності на інший. Заробітки будуть стабільними та високими.

Рибам варто не відмовлятися від запрошень на нові посади. Їхні лідерські здібності допоможуть їм стати душею команди. Найкращі заробітки вони отримають в кінці місяця.

Астрологиня також зробила прогноз на 2024 рік і розповіла, коли закінчиться війна.