Топменеджерка Porsche викинула новонароджену доньку у вікно

Мама Порше викинула доньку у вікно
Мама Порше викинула доньку у вікно

У Німеччині жінка викинула новонароджену доньку з вікна, оскільки вважала, що материнство пошкодить її кар'єру в компанії Porsche. За це її засудили за ненавмисне вбивство.

Поліція була викликана, коли перехожі знайшли тіло дитини з розбитим черепом під квартирою жінки. 28-річна Катаріна Йовановіч визнала свою провину, але пояснити мотиви вчинку не змогла. Вона також стверджує, що не знала про свою вагітність. Однак, її звинуватили у вбивстві та навмисному приховуванні цієї інформації від оточуючих.

Суд визнав Йовановіч винною у ненавмисному вбивстві, але ухвалив менше суворе звинувачення. Вона була засуджена до семи з половиною років ув'язнення. Адвокати заявили про плани оскаржити вирок.

Сусіди стверджують, що не помітили вагітності жінки і думали, що вона просто має стрес на роботі. Дані з США також показують зниження народжуваності через економічну невпевненість. Кількість народжень дітей у країні впала до найнижчого рівня з 1979 року.

Державна прокурорка Марайке Хафендорфер заявила: "Обвинувачена не була готова відкласти свої життєві плани, особливо своє професійне просування заради дитини. Це було її рішення, коли народилася дитина, і в результаті критерії для засудження за вбивство дотримано".
Адвокат захисту Малте Хоєх сказав: "Це драма, яка торкається особисто мене. Моя клієнтка навіть не знала, що вагітна. Це був нещасний випадок, вона упустила дитину. Як дитина опинилась на підвіконні, ще доведеться з'ясувати".

Читайте також

Антарктида стрімко зеленіє
вчора, 18:33 145 переглянули
Антарктида зеленіє все швидше