Головна

У Росії затримано керівника головного управління кадрів Міноборони РФ

Затримано керівника Міноборони РФ

У Росії затримали начальника головного управління кадрів Міноборони Росії

У Росії затримали Юрія Кузнєцова, який є начальником головного управління кадрів Міноборони Росії. За інформацією агентства Тасс, Кузнєцов підозрюється в скоєнні кримінального правопорушення, але деталі справи залишаються невідомими.

Згідно з повідомленням, розслідування проводить головне військово-слідче управління Слідчого комітету РФ. Слідчий вже звернувся до суду з проханням обрати запобіжний захід у вигляді взяття під варту.

До призначення на посаду начальника управління кадрів, Кузнєцов очолював Восьме управління Генштабу ЗС РФ, яке відповідає за захист державної таємниці. За інформацією російських ЗМІ, кримінальна справа пов'язана саме з його попередньою діяльністю на цій посаді.

Інші події в Росії

Попередньо заарештованого за отримання хабара в особливо великому розмірі, Тимура Іванова, усунули з посади заступника міністра оборони РФ Сергій Шойгу. Президент Володимир Путін запропонував призначити на його місце Андрія Білоусова. Крім того, секретаря Ради безпеки Росії Миколу Патрушева також зняли з посади і на його місце був призначений Сергій Шойгу.

Джерела новин

У зв'язку з цією подією, рекомендуємо прочитати також наступні статті:

  • Найгучніший скандал за 10 років: британська розвідка прокоментувала затримання заступника Шойгу
  • Вежі Кремля хитає. Що стоїть за атакою на Шойгу?
  • Путін робить ставку на Білоусова. Що відомо про нового "міністра війни"

Читайте також: