У Зеленського відповіли, як "обнулити будь-які понти" іранських чи російських агресорів

Україна та Близький Схід розробили ефективну стратегію відповіді на агресію, яка забезпечує збереження справедливості. Про це повідомив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк у Телеграм-каналі.

Він назвав кілька ключових параметрів:

  1. Необхідна жорстка силова відповідь.
  2. Відмова від страху під час агресії та толерантне ставлення до злочинів та порушень міжнародного права.
  3. Паритет зброї, що нейтралізує будь-які агресивні дії.
  4. Неминуче покарання за агресію.

Важливо зрозуміти, що будь-який інший формат спілкування з агресором, такий як торгівля або працевлаштування на його ринках, лише збільшує агресію та стимулює продовження атак і вбивств.

Представник ВП наголосив, що "Відповідай чи помри!" має стати безумовним правилом для тих, хто намагається порушити глобальну стабільність.

"Будь-який інший формат, особливо спроби загравати з агресором через його не/ізоляцію, торгівлю з ним, роботу на його ринках, не призупинення його членства в міжнародних інституціях, призводять лише до масштабування агресії та стимулюють агресора на продовження масових атак і вбивств" , – додав Подоляк.

13 квітня 2024 року Іран атакував Ізраїль за допомогою сотень дронів-смертників. Згодом прем'єр-міністр Ізраїлю звернувся до свого народу. Відповідаючи на цю атаку, Ізраїль запустить безпілотники та ракети, завдаючи точкових ударів по можливим цілям.

Після оголошення Іраном про закінчення атаки на Ізраїль президент США провів засідання в ситуаційній кімнаті. Варто зазначити, що Ізраїль готується до удару у відповідь після масової ракетно-безпілотної атаки з боку Ірану. Але перед цим вони планують узгодити свої дії з союзниками.