Українцям показали вакансії у Києві з бронею від мобілізації: яку зарплатню пропонують

Українцям показали вакансії у Києві з бронею від мобілізації: яку зарплатню пропонують

Українцям показали вакансії у Києві, де пропонують бронювання від мобілізації.

Як передає "Хвиля", про це пише kiev.vgorode.

Так, посилення мобілізаційних заходів викликало в деяких українців побоювання та прагнення знайти шляхи відстрочення від призову на військову службу. Деякі українці почали шукати роботу, де є бронювання. Однак воно передбачене лише для обмеженого кола фахівців, робота якого має стратегічне значення для забезпечення життєдіяльності держави у воєнний час. Йдеться насамперед про працівників підприємств оборонної промисловості, сфери енергетики, зв'язку та інших критично важливих галузей.

Бронювання працівників / Фото: weukraine.tv

При цьому українцям показали, які пропозиції є у ​​Києві. Однак, слід зазначити, що таких вакансій виявилося небагато, але варіанти все ж таки є.

Фахівець із закупівель та фінансовий аналітик-контролер для компанії у сфері Military-tech

Зокрема, у Києві шукають спеціаліста із закупівель та фінансового аналітика-контролера, яким можуть запропонувати бронювання від мобілізації. При цьому до претендентів висуваються такі вимоги, як вища освіта, досвід та знання англійської мови, а також профільні знання.

Інженер-конструктор в Energy Group

У Бориспільському районі шукають інженера-конструктора електротехнічного обладнання на зарплату 40-60 тисяч гривень. Вимог багато, тому приймуть лише професіонала. У ту ж компанію шукають менеджера з продажу. Тут потрібен досвід роботи, контакти, профільні знання та вміння, а також власний автомобіль та готовність до відряджень.

Покрівля в "Техноінтер Груп, ТОВ"

Шукають кандидата, який займався б встановленням, ремонтом та обслуговуванням покрівельних конструкцій. Також потрібні навички та водійські права.

Водій вантажного авто

Кандидат повинен мати посвідчення водія категорії "С" або "С1", а також досвід роботи на аналогічній посаді від 2 років.

Продавці та охоронець у супермаркет

А от у Подільському районі шукають продавців та охоронців, яким пропонують бронювання від мобілізації за умови правильно оформлених військово-облікових документів. При цьому тут пропонують різні варіанти графіків роботи. Також можна влаштуватися на часткову зайнятість.

Раніше ми писали, що клоністам від мобілізації загрожує кримінальна відповідальність.