Влада Білгородщини закликає жителів виїхати з Мурома – перехоплення розвідки

Влада Білгородщини закликає жителів виїхати з Мурома – перехоплення розвідки

Вакуація міста Муром в Білгородській області

Влада Білгородської області закликає мешканців міста Муром на кілька днів покинути свої будинки. Про це повідомило Головне управління розвідки Міноборони України.

За інформацією, отриманою українськими розвідниками, мешканка Російської Федерації з Щебекінського району, Білгородської області, розповіла про вказівку влади покинути населений пункт на кілька днів.

Жінка повідомила, що сільська адміністрація проходила по дворах і закликала людей тимчасово виїхати з міста на тривалий термін. Їм пропонували перебратись до Білгорода або до родичів у інших містах.

Раніше повідомлялося, що російські літаки бомбардували місто Шебекіно в Білгородській області.

7 травня в Шебекіно було знайдено три авіабомби. Одна з них впала біля будинку на Ржевському шосе, проте не спричинила пошкоджень. Другу бомбу було знайдено в передмісті Шебекіно і, за попередньою інформацією, знищено. Третю авіабомбу виявили на вулиці Машинобудівників, в результаті її падіння було пошкоджено будинок, паркан і вікна.

На наступний день, 18 травня, літак РФ скинув авіабомбу на Нову Таволжанку в Шебекинському міському окрузі. Зазначається, що інцидент не завдав жодних пошкоджень або пострат.

Також було повідомлено, що врезультаті вибуху в Білгороді обвалився під'їзд будинку.

Читайте також: