«25 років війни ФСБ з власним народом». Хакери нагадали росіянам, як Путін підривав людей

25 років війни ФСБ з власним народом
25 років війни ФСБ з власним народом

Українські хактивісти нагадали росіянам про підриви житлових будинків у Рязані, які організувала ФСБ 25 років тому. За цим повідомляє АрміяInform.

Зазначається, що ці вибухи, ймовірно, були замірені на те, щоб поліпшити рейтинг російського диктатора Володимира Путіна, а також виправдати Другу чеченську війну.

««1999-2024. 25 років війни ФСБ з власним народом». Картинка з таким написом і зображенням Путіна на тлі підірваних будинків у Рязані з’явилася на стартових сторінках 15 вебсайтів», – йдеться у повідомленні.

Серед постраждалих сервісів були виробниче підприємство «Моноліт», «RM – сервис», «Системи телекомунікацій і зв'язку», «СвязьИнформстрой», які підтримують війну Росії проти України.

Раніше «Главком» повідомляв, що аналітики вважають операції з підриву житлових будинків у 1999 році однією з ключових подій, що допомогли перетворити Росію на авторитарну країну. Ці дії ФСБ призвели до підвищення рейтингу Путіна на президентських виборах 2000 року і дають пояснення про необхідність Другої чеченської війни населенню.

Читайте також

Українська акторка вступила до лав ЗСУ
сьогодні, 15:25 3 переглянули
Українська акторка вступила до лав ЗСУ