29° тепла, короткочасні дощі: прогноз погоди на 1 червня

29° тепла, короткочасні дощі: прогноз погоди на 1 червня
29° тепла, короткочасні дощі: прогноз погоди на 1 червня

Погода в Україні 1 червня

У суботу, 1 червня, в Україні очікується мінлива хмарність та короткочасні дощі, повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

Згідно прогнозу, вночі на Закарпатті та Прикарпатті, вдень у західній частині та місцями на Київщині очікується короткочасний дощ та грози, тоді як на решті країни опадів не прогнозується. Також вночі та вранці на західних, Житомирській та Харківській областях місцями очікується туман.

Швидкість вітру буде переважно південною, але в східних областях вітер буде північно-західний зі швидкістю 5-10 м/с. Очікується підвищення температури до 24-29° вдень та місцями до 32° на сході та південному сході України. У Карпатах прогнозується прохолодніше, з температурою вночі 8-13° і вдень 15-20°.

Погода у Києві 1 червня

У суботу у Києві буде мінлива хмарність. Уночі опадів не очікується, але вдень місцями можливий короткочасний дощ та гроза. Швидкість вітру 5-10 м/с з півдня. Температура повітря буде коливатися в межах 12-17° вночі та 24-29° вдень. В самому місті температура вночі становитиме 14-16°, а вдень підніметься до 27-29°.

Читайте також