60-річний актор Кіану Рівз дебютував у професійному автоспорті

Кіану Рівз змагається на трасі
Кіану Рівз змагається на трасі

Кіану Рівз дебютував у професійних автоперегонах

Голлівудський актор Кіану Рівз дебютував у професійних автоперегонах на автодромі Indianapolis Motor Speedway. Під час заїзду його автомобіль вилетів за межі траси, але Рівз не постраждав і повернувся у гонку. Завершивши змагання на 25 позиції серед 35 учасників, актор показав непогані результати. Наступна гонка відбудеться 6 жовтня.

Згадка про успіхи Рівза в кіно

Кіану Рівз здобув популярність завдяки своїм ролям в різних фільмах. Серед них комедійна франшиза про Білла і Теда, трилер "На гребені хвилі", бойовик "Швидкість", серіал "Джон Уік" та психологічний трилер "Адвокат Диявола". Але найбільшої слави Рівз добув за виконання ролей Нео у фільмах "Матриця" та Джона Костантина у "Костантин: Володар темряви".

Філіппо Ровеллі відмовився від гонок

Мотогонщик Філіппо Ровеллі відмовився брати участь у двох етапах турніру National Trophy 1000 Італії, щоб нагороду посмертно отримав Лука Сальвадорі. Сальвадорі отримав тяжкі травми на попередньому етапі чемпіонату та помер у лікарні. Ровеллі заявив, що без свого опонента немає сенсу продовжувати змагатися і наголосив, що титул належить Сальвадорі.

Читайте також