600 днів оборони: Зеленський показав нові фото воюючої України

600 днів оборони: Зеленський показав нові фото воюючої України

В Україні відбувається повномасштабна війна з Росією, яка триває вже 600 днів. Український народ має гарантовано перемогти в цьому конфлікті. Найголовніше - зберігати єдність серед нас.

Президент Володимир Зеленський особливо наголосив на цьому. Він опублікував добірку фотографій, що зображують воюючу Україну, у своєму каналі в Telegram.

Не забувайте підписуватися на наш телеграм канал новин - INKORR

Цитуючи: "Воля, яка не здавалася, здобуває свободу. Свобода, що спирається на єдність, завжди перемагає. Саме тому нам необхідно не гаяти час, підтримувати єдність та не дозволяти сумнівам розривати нашу волю. Ми повинні щодня набирати сили для України, знищувати окупантів та робити все можливе, щоб майбутнє нашої країни належало виключно українцям. Дякую всім, хто воює та працює на благо свободи України! Вічна й світла пам'ять кожній людині, яка віддала своє життя, щоб наш народ залишився живим! Ми обов'язково переможемо!" - зазначив Зеленський.

Російські загарбники продовжують порушувати закони і норми міжнародного права під час цієї війни. Вони використовують тактику терору, щоб завдавати ракетних та авіаційних ударів. Зокрема, вони обстрілюють з реактивних систем залпового вогню не тільки військові цілі, але і цивільні об'єкти в Україні.

Сили оборони України знищують ворога і поступово відбирають тимчасово окуповані території. Вони закріплюються на досягнутих позиціях, як зазначив Генеральний штаб Збройних сил України рано вранці 16 жовтня.

Читайте також: