7 причин купити електричну помпу для води

Доставка води у полікарбонатних бутлях доступна жителям різних міст України. Однак набирати воду з бутля не дуже зручно, а підіймати важку тару не кожному під силу. Розвʼязати проблему допоможе електрична помпа для води, купити яку можна за посиланням https://mywatershop.ua/catalog/pompy-dlya-vody/view=electric/

Це невеликий “насос”, який перекачує воду з великого бутля у чашку, каструлю чи будь-яку іншу ємність. У корпусі є вбудований мотор, який може працювати від електромережі, акумулятора. Під час роботи він обертає робоче колесо, і у місці забору води тиск падає. Спочатку рідина потрапляє у робочу порожнину, а потім нагнітається через зливний носик. На корпусі є кнопка, тому користуватись такою помпою дуже просто.

В чому переваги електричної помпи?

Електрична помпа має низку переваг:

  1. Простота використання. Щоб набрати воду, потрібно просто натиснути кнопку. Це не потребує багато зусиль. Переваги використання пристрою оцінять і діти, і літні люди. Завдяки такому обладнанню можна не боятися, що рідина проллється на підлогу чи інші поверхні.
  2. Універсальність. Помпа підходить для бутлів 18,9 л. Її просто встановлюють на горловину бутля.
  3. Потік води без перерв. Подача води відбувається плавно, і потік не переривається, як це часто трапляється з механічними моделями помп. Воду легко дозувати. Пристрій дозволяє швидко набрати великий об’єм води, наприклад для приготування їжі. Це дуже зручно!
  4. Зручність. Пристрій дуже компактний та легкий, тому у разі потреби його можна транспортувати.
  5. Економічність. Прилад не споживає багато енергії. Наприклад, заряд тримається 3-4 місяці користування.
  6. Стильний вигляд. Ви можете обрати помпу, що має стильний дизайн і пасуватиме до інтер’єру кухні.

Які недоліки має електрична помпа?

Як і кожен пристрій, електрична помпа має деякі недоліки. Зокрема, це необхідність час від часу заряджати пристрій. З часом може відбуватися зменшення об’єму заряду. У деяких випадках заміна акумулятора може бути недоцільна через високу вартість. Крім того, деяких людей дратує легкий шум, схожий на дзижчання, який видає помпа під час роботи. Однак ці мінуси дуже відносні, а переваг використання електричної помпи значно більше.

Де вигідно купити помпу в Україні?

Сервіс доставки води My Water Shop пропонує великий вибір електричних помп від відомих виробників за доступними цінами. На сайті є якісні фото та змістовні описи, які дозволяють вибрати потрібний варіант. А якщо у вас виникли додаткові питання, можна звернутися до менеджерів, які допоможуть знайти найкращий варіант. 

Демократичні ціни, широкий асортимент, гарантія від виробника та швидка доставка по Україні — все це пропонує сервіс My Water Shop.