Ахтем Сеітаблаєв назвав свою військову посаду і розсекретив розмір зарплати

Ахтем Сеітаблаєв військова посада та зарплата
Ахтем Сеітаблаєв військова посада та зарплата

Ахтем Сеітаблаєв служить у Збройних силах на посаді художнього керівника підрозділу "ТрО медіа"

Український режисер і актор Ахтем Сеітаблаєв розповів, що знаходиться на службі в управлінні комунікації штабу Командування Сил територіальної оборони. Він зазначив, що це неофіційна назва підрозділу "ТрО медіа", який створює документальні фільми, освітні програми, аналітичні матеріали та художні фільми. Цей підрозділ також здійснює поїздки на лінію зіткнення та представляє Україну за кордоном.

Сеітаблаєв розкрив свої доходи, заявивши, що отримує 21 тисячу гривень на місяць на цій посаді. Крім зарплати у ЗСУ, він також заробляє в якості режисера, викладача і консультанта, отримуючи гонорари за знімання та викладання. За його словами, в середньому він заробляє від 35 до 50 тисяч гривень щомісячно.

Незважаючи на свої доходи, Сеітаблаєв зауважив, що не вдається відкладати гроші. Також режисер розповів про особисті проблеми, зазначивши, що має кризу в стосунках зі своєю нареченою, і їхнє весілля наразі не планується.

Варто також відзначити, що минулого року Ахтем Сеітаблаєв розлучився зі своєю дружиною Іванною Дядюрою, з якою він проживав 10 років.

Читайте також