Як канадські військові навчають бійців ЗСУ в Польщі: фото

Навчання українських захисників від канадських військових

Збройні сили Канади показали, як військовослужбовці цієї країни навчають українських захисників навичкам сучасного бою. Ця тренувальна місія UNIFIER проводиться у Польщі, а результати тренувань ділиться у соцмережі Х.

Реалістичні та ретельні тренування, проведені військовослужбовцями Збройних сил Канади, які перебувають у Польщі в рамках операції UNIFIER, забезпечують воїнів Збройних сил України навичками, які знадобляться їм у різних ситуаціях під час відбиття окупантів

Канадські військовослужбовці вже з 2015 року підготували більше як 40 тис. українських військових. Після того, як російські війська розпочали повномасштабне вторгнення, канадські інструктори тимчасово покинули Україну, але навчання продовжувалися у Великій Британії, Польщі та Латвії.

НАТО також здійснює значні військові навчання, в яких беруть участь військовослужбовці з 32 країн. Ці масштабні тренування триватимуть до 31 травня і проходять у Польщі, Норвегії, Німеччині, країнах Балтії, Румунії, Фінляндії, Словаччині, Греції та Швеції.