Всього одна процедура: як швидко купити гель-лак та мати можливість створити будь-який дизайн та укріпити нігті?

Технологія використання стійкого покриття вже достатньо знайома. Сучасній жінці навіть складно уявити своє повсякденне життя без яскравих, елегантних та гарних нігтів. Саме тому купити гель-лак може знадобитись і майстру манікюру, і жінці, що дбає про свій зовнішній вигляд. 

Щоб купити гель лак, необхідно трішки більше дізнатись про нього. Тобто зрозуміти, що та за чим наносити, щоб гель-лаки виконали свою функцію та не нашкодили нігтьовій пластині. 

Для чого потрібні гель-лаки? 

Для початку розберімося, для чого взагалі потрібні такі стійкі засоби. Загалом, функція у них така сама, як і у звичайних лаків, але зовсім інший склад. Саме склад забезпечує створення досить міцного, але водночас гарного, стійкого покриття. 

Перед тим, як гель лаки купити та почати робити покриття, ще кілька хвилин приділимо основній технології:

  1. Перед початком використання основного продукту, необхідно підгодовувати нігтьову пластину та по можливості зробити манікюр. Для підготовки нігтя використовують спеціальні засоби.
  2. Далі наносять базу. Це покриття забезпечує гарне скріплення основного кольорового продукту та нігтя. Тільки після цього наносять гель лак.
  3. Після наносять топ. Він надає потрібний блиск чи матовість, а також захищає основний колір від пошкоджень. Після цього доведеться зняти липкий шар. 

Виходячи із такої спрощеної технології, для першого використання потрібні ще й база та топ. Також після бази, кожного шару кольорової основи та топу, знадобиться полімеризація. Зробити це можна за допомогою спеціальної LED лампи. 

Загалом навіть для домашнього використання достатньо поставити просту ціль: купити гель лаки, базу, топ, спеціальні засоби для зняття липкого шару, а також лампу. 

pastedGraphic_1.png

Окрему увагу в догляді за нігтями варто приділити їх відновленню. Правильно вибраний лікувальний лак для нігтів дозволить часто змінювати дизайни та укріпити нігтьову пластину. Такі засоби варто застосовувати між покриттями. 

Лікувальний продукт чимось нагадує звичайний, проте при цьому має у складі кальцій чи діамантову пудру. Також для захисту та зволоження кутикули використовують олії. Для нігтів вони не такі ефективні, а ось кутикула відразу “реагує” на регулярне використання олії. 

Як розібратись в схожих продуктах на AMORESHOP?

Якщо виникає потреба гель лак купити Київ, то зʼявляється такий великий вибір, що навіть очі розбігаються. Насправді на сучасному ринку велика кількість дійсно якісних та схожих товарів, але від різних виробників. 

Вони можуть відрізнятися не тільки палітрою, але й властивостями. Наприклад, змінювати колір від різних умов, чи створювати різні відтінки. До кожного продукту є детальна інструкція від виробника. 

Є покриття, що також являються своєрідним “полотном” для ущільнення таких кольорів, як жовтий чи чорний. В цілому можна придбати гель лаки недорого та достатньо часто та безпечно змінювати дизайн нігтів.