Як змінилася робота уряду після численних кадрових змін: опитування

Опитування про зміни урядової роботи
Опитування про зміни урядової роботи

Більшість українців вважає, що нічого не зміниться в діяльності Кабінету Міністрів незважаючи на нові призначення. Про це повідомляє Київський міжнародний інститут соціології. За результатами опитування, 74% громадян вважають, що ситуація залишиться такою самою після останніх змін, 12% очікують покращення, а 6% - погіршення.

Виконавчий директор КМІС Антон Грушецький зазначає, що початково ставлення до уряду значно покращилося після повномасштабного вторгнення, але згодом настрій населення почав погіршуватися.

Як виявилося, утравні 2024 року, лише 14% українців задовільно оцінювали роботу уряду, 34% мали нейтральне ставлення, а 50% негативно. Грушецький зауважує, що наразі не спостерігається ні великого захвату від змін, ні стійкого незадоволення.

Нагадаємо, що Кабінет Міністрів провів кадрові ротації. Михайло Янчук був звільнений з посади голови Державного агентства водних ресурсів, а Ігор Гопчак тимчасово виконуватиме його обов'язки.

Також було звільнено заступників міністра оборони за пропозицією Рустема Умєрова. Новим заступником було призначено Сергія Боєва, який, за словами міністра, має великий досвід у європейських оборонних структурах.

Сергій Сухомлин став головою Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України. Він був колишнім міським головою Житомира.

Читайте також