Як зробити вікна чистими – практичні поради

Щоб вікна в будинку були досконало чистими, вам потрібно всього лише два компоненти.

Часто стає так, що навіть після миття вікон магазинними засобами на них все ще лишаються плями. Але є два способи, які допоможуть вам отримати блискучі та досконало чисті вікна, використовуючи лише два прості компоненти, які можна знайти в кожному будинку. Це харчова сода і сіль. Про це повідомляє Gazeta.ua.

Щодо застосування харчової солі, це простий, але дієвий народний метод. Вам потрібно розчинити 2 столові ложки солі в 1 літрі теплої води. Перекласти розчин у пляшечку з розпилювачем і помити вікна, як зазвичай. Не забудьте також протерти скло насухо м'якою ганчіркою в кінці.

А якщо ви вирішили використати нашатирний спирт, то вам доведеться мити вікна у гумових рукавичках, оскільки він шкідливий для шкіри рук.

Додайте 1 мл нашатирного спирту до 1 літра води. Перелийте отриманий розчин до пляшечки з розпилювачем, розпиліть на скло, протрийте ганчіркою, а потім витріть насухо серветкою. Єдиний недолік цього методу - це його різкий запах. Тому після прибирання необхідно обов'язково провітрити приміщення.

Тепер ви знаєте, як мити вікна так, щоб вони були досконало чистими і без плям, використовуючи всього лише два компоненти.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що цей опалювальний сезон буде надзвичайно складним історії незалежної України. Одним з основних ризиків є терористичні акти Росії проти критичної інфраструктури. Інша проблема, яка також цікавить українців, - це платежі та економія на опаленні.

Голова обласної військової адміністрації Миколаївщини Віталій Кім порадив мешканцям запасатися генераторами на зиму через можливість надзвичайних обставин через обстріли.