Як зупинити Росію? Герой України дав пораду українцям

Порада героя України зупинити Росію
Порада героя України зупинити Росію

Захищати державу потрібні молоді, сильні і витривалі хлопці, які змогли би носити важкі речі і швидко пересуватися. Про це розповів Герой України, майор Руслан Панезьоров. Він зауважив, що середній вік людини, яка приходить боронити свою державу, становить 40-45 років. Зазначено, що такі військові корисні в обороні, але під час штурмів вони не дуже ефективні.

У 2014 році військові вже розуміли, що Росія не зупиниться і буде продовжувати свої агресивні дії. Панезьоров порівняв цю ситуацію з гопником на вулиці, який продовжує вдаряти і грабувати, якщо не покласти йому лад. За його словами, лише коли на посаду сапера або стрілка буде багато претендентів, сам ворог зрозуміє, що йому буде непотрібна агресія через наявність готових до боротьби людей.

Панезьоров також зазначив, що багато нових військових приходять на передову, проте основна кістка професіоналів вже виснажена від утоми. Він також зізнався, що з кожним днем на війні інстинкт самозбереження стає слабкішим і часом його концентрація притуплюється. Хоча, за його словами, рік активного навчання достатньо, щоб стати сапером найвищого класу.

Панезьоров додав, що для стримування окупантів потрібна високоточна артилерійська зброя або дистанційне мінування, але на жаль, ці методи не активно підтримуються на державному рівні.

Читайте також