Яким повинен бути особистий охоронець?

Всі ми бачили голлівудські фільми, де бізнесменів охороняють парубки з купою м’язів та зростом під два метри. Насправді при виборі особистого охоронця слід користуватися зовсім іншими критеріями.

Якщо вам потрібна особиста охорона, краще за все звернутися в компанію Охоронний Холдінг. Вам буде наданий кваліфікований та досвідчений охоронець Львів це чи Київ, Дніпро чи Запоріжжя, адже Охоронний Холдінг надає послуги у 9 населених пунктах по всій Україні. В залежності від ваших потреб можна обрати базовий, стандартний чи максимальний пакет послуг. Серед переваг персоналу компанії можна назвати великий досвід та наявність ліцензії на травматичну зброю.

Особисті якості охоронця

Завдання особистого охоронця – відповідати за життя та здоров’я клієнта, тож, у разі виникнення складної ситуації спеціаліст повинен швидко знайти вихід, а у разі потреби – пожертвувати собою. Тому він повинен володіти такими особистими якостями:

  • стресостійкість;
  • висока швидкість реакції;
  • емоційна стабільність;
  • швидка адаптація до будь-яких умов.

Інтелект майбутнього співробітника також важливий, не обійтися без аналітичного складу розуму, адже перед охороною будуть поставати нестандартні завдання.

Фізичні навички охоронця

Що стосується фізичної форми охоронця, то йому зовсім не обов'язково бути «купою м’язів», але зайва вага неприпустима. Охоронні обов’язки може виконувати людина спортивної статури, що має навички рукопашного бою. Бонусом буде володіння стрілецькою зброєю.

Вік охоронця

Ідеальний вік спеціаліста з охорони – 25-45 років. Кандидати молодше 25 років можуть випереджати своїх колег за фізичними показниками, але їх життєвий досвід вкрай обмежений, тому вони можуть погано орієнтуватися під час нестандартної ситуації. Не слід винаймати кандидатів старше 45 років, адже їх фізичний стан через вік уже не настільки хороший.

Наявність освіти – важливий критерій

Може здаватися, що для охорони вища освіта не потрібна. Але насправді це дуже важливий критерій вибору. Особлива цінність – кандидати з освітою в галузі медицини, юриспруденції, психології. Охоронець-медик під час нападу зможе надати першу медичну допомогу і, цілком можливо, врятує життя. Охоронець з юридичною освітою допоможе уникнути проблем з законом, а психолог навіть під час дуже важкої ситуації допоможе клієнту заспокоїтися.