Актор Джордж Клуні хоче притягнути до відповідальності російських пропагандистів

Актор Джордж Клуні притягує російських пропагандистів
Актор Джордж Клуні притягує російських пропагандистів

Фонд Клуні хоче притягнути до відповідальності російських пропагандистів

Фонд Джорджа Клуні та його дружини Амаль "За справедливість" намагається притягти до відповідальності російських пропагандистів, які закликають до війни проти України та геноциду українців. Про це заявив керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

За його словами, фонд співпрацює з партнерами над тим, щоб пропагандисти, які є відповідальними за розпалювання ненависті та підтримування війни РФ проти України, отримали санкції. Вже є успіхи у цьому процесі.

Окрім цього, Амаль Клуні та Андрій Єрмак говорили про покарання для росіян, які викрадають українських дітей, та про російських пропагандистів.

«Зараз юристи фонду Клуні хочуть притягнути до відповідальності російських пропагандистів, які закликають до війни проти України та геноциду українців. Чимало пропагандистів РФ досі мають нерухомість у Європі, яку обіцяють «знищити», як і Україну. Пропагандисти відповідальні за геноцид українців. І вони відповідатимуть», – зазначив Єрмак.

Згадаємо, що Амаль Клуні, британська юристка та дружина Джорджа Клуні, на дискусії фонду Clooney Foundation For Justice розповіла про малюнок свого сина, на якому він зобразив російського диктатора Володимира Путіна сидячим у в'язниці. Джордж Клуні та Джон Прендергаст закликали ліквідувати російську ПВК "Вагнер".

Читайте також