Акторка Валерія Ходос розповіла, чому пішла з Молодого театру: «Ніколи не буду проситися»

Українська акторка Валерія Ходос розповіла, чому вона покинула Молодий театр, де працювала довгий час. За її словами, з нею не підписали контракт. Цю інформацію артистка розкрила у проєкті "Наодинці".

Ходос виступала в Молодому театрі протягом багатьох років і зіграла багато ролей. Коли з'явилося нове керівництво, вона продовжувала працювати. Однак, акторці довелося піти без контракту. Вона повідомила, що не перепідписала договір, хоча знала, що потрібно було зробити. Ходос була ображена тим, що не отримала звінка із театру, і вирішила піти.

“Я була ведучою акторкою Молодого театру. Я ніколи не буду проситися”, - сказала Ходос.

На початку акторці було трудно покинути Молодий театр. Проте її друг і колега підбадьорив її і сказав, що вона повинна залишатися самою собою та бути там, де її цінують. Зараз Ходос не тримає гніву на художнього керівника Андрія Білоуса та не планує повертатися на сцену Молодого театру.

Замість цього, акторка займається кіно та працює в акторській школі. Валерія Ходос стала відомою в Україні завдяки ролям у російських серіалах. Вона також прийняла прозвучання війни в Україні та заснувала свою власну школу акторства.

Цікаво, що Ходос стала однією з наймолодших переможниць Шевченківської премії у 2022 році за свою роль у виставі "Погані дороги" в Київському академічному театрі драми та комедії на лівому березі Дніпра.