Андрій Макаревич прибув до звільненої від окупантів Бородянки

Російській музикант, соліст рок-гурту «Машина времени» Андрій Макаревич приїхав до звільненої від російських окупантів Бородянки.

Про це на своїх сторінках у соцмережах повідомила українська співачка та громадянська діячка Руслана Лижичко.

Як відомо, днями сама Руслана побувала у Бородянці, куди привезла гуманітарну допомогу та показала, що після себе залишили у місті російські війська.

Поки Руслана знімала, один з військових, який її супроводжував, розповів, що до Бородянки приїхав Андрій Макаревич.

«Ми зараз до школи під'їдемо, там буде більше людей. От розумієш, дивись, приїхав Макаревич, це їхній хлопець. А зараз приїдеш ти – перша, хто…», – сказав військовий, певно, маючи на увазі, що Руслана перша зі знаменитих українців, яка після звільнення міста приїхала підтримати потерпіле населення.

Як відомо, Андрій Макаревич підтримує Україну з моменту окупації Криму у 2014 році. Він неодноразово звертався до росіян і критикував дії Путіна.

«Бачу тявкання стосовно тих, хто виїхав – Алли, Максима, Чулпан, Земфіри... Це Росія поїхала від вас, мудаки. Тому що Росія – вони, а не ви», – написав Макаревич.

Проте в самому початку окупації України всі вище перелічені особи давали концерти та мовчали, а деякі з них й відверто підтримували путінське божевілля. Зараз на них чекає величезна криза, яка вдарить по їхнім гаманцям. Саме тому ці так звані сміливці нібито прокинулися й почали їхати геть з Мордору.