Ані Лорак відмовилася співати патріотичні пісні на слова свого батька

Пісні, які Ані Лорак не заспівала

Мирослав Куєк, відомий поет і батько співачки Ані Лорак, писав для своєї доньки патріотичні пісні, але вона їх так і не заспівала. Він пропонував їй свої тексти, але, мабуть, продюсери не дозволили. Про це розповіла колега Мирослава Куєка, Валентина Макогон.

Любов до доньки

Колега Мирослава розповіла, що він дуже любив свою доньку Кароліну.

Щасливі стосунки до 2014 року

Кароліна спілкувалася з батьком і навіть допомагала йому фінансово до 2014 року. Після початку війни стосунки між ними погіршилися, і вони перестали спілкуватися прямо. Колега Мирослава припускає, що Мирославу було прикро через позицію доньки, але все одно вони продовжують любити своїх дітей.

Сумна реакція на зраду

Батько Ані Лорак дуже важко переживав зраду доньки та її переїзд до Москви. Він гордився Кароліною і стверджував, що вона "не продалася москалям". В останні роки Мирослав уникав спілкування з пресою.

Проблеми зі здоров'ям і уникання преси

У 2023 році Мирослав Куєк відмовився коментувати дочку через проблеми зі здоров'ям. Він говорив про це з журналісткою, але не на камеру. Він не хотів говорити про доньку.

Участь у російському шоу-бізнесі

Ані Лорак почала активно виступати в Росії та переїхала до Москви на початку війни у 2014 році. Вона не засудила російське вторгнення у 2022 році та залишилася жити в Росії.

Реакція Ані Лорак

Сама Ані Лорак відреагувала на смерть батька у соцмережах. Вона залишила коротке повідомлення на своїй сторінці в Instagram.