Аніта Луценко зробила зізнання щодо своєї дочки

Відома українська тренерка Аніта Луценко показала свою маленьку донечку і розповіла про сумну подію, яка пов'язана з тим, що вони з нею знаходяться за кордоном.

Аніта Луценко роками вміло приховує деталі особистого життя. Її шанувальники досі не знають, як виглядає її чоловік. Теж саме стосується і дочки, обличчя якої Аніта принципово не показує публіці.

Однак нещодавно Аніта все ж таки показала свою доньку, хоча і відвернутою від камери. Відповідний кадр з’явився на особистій сторінці Луценко в соціальній мережі Instagram.

Поряд з фотографією Аніта вирішила поділитися зі своєю публікою особистою трагедією.

Вся справа в тому, що разом з донькою після повномасштабного вторгнення росії вони евакуювалися з України за кордон. І нині знаходяться в Великобританії.

Дівчинка дійшла до шкільного віку. Аніта прийняла дуже важке для себе рішення віддати дитину у європейську школу.

Аніта неймовірно розлючена через це, адже вона дуже хотіла віддати свою дитину до української школи і влаштувати все таким чином, щоб дівчинка ніколи не змінювала учбовий заклад.

Також Аніта зізналася, що вже готова до емоційних потрясінь у зв’язку з тим, що відбувається й не стримала гніву та звинуватила росіян у тому, через що доводиться проходити її доньці.