Анна Кошмал розповіла про зйомки останнього сезону "Сватів"

Цього тижня на телеканалі 1+1 відбудеться показ заключних серій сьомого сезону серіалу "Свати".

Прем’єра першої серії "Свати-7" стала найкращим стартом серіалу в 2021 році, зібравши біля екранів 4.10 млн глядачів. У ефірі інфотеймент-шоу "Твій День" виконавиця головної ролі Анна Кошмал розповіла про те, чим особливий для неї новий сезон.

На сьомий сезон телеглядачі очікували сім років. За словами акторки, останній сезон особливий тим, що його довго чекали не тільки глядачі, але і самі актори. За чотири роки, протягом якого знімали "Свати-7", особисте життя Анни Кошмал стрімко змінилось – вона вийшла заміж та народила сина. Акторка зустріла чоловіка у 2017 році на знімальному майданчику та називає цей проміжок часу цілим життям.

Окрім того, Кошмал розповіла: коли прийшло усвідомлення того, що серіал завершився, у команди були змішані почуття.

Було дуже багато суму і полегшення. І авжеж океан сліз, адже розуміємо, що розлучаємось надовго. З командою напевно ні, бо впевнена, що попереду чекає багато хороших проєктів разом, а з акторською командою – не знаю, чи ми ще колись побачимось, — зазначила Анна Кошмал.

Під час обговорення серіалу з’ясувалось, що ведуча "Твій День" Стася Ровінська могла зіграти Женю Ковальову, адже 10 років потому пробувалась на цю роль. Також ведучі шоу поцікавились, чи замислювалась колись Анна Кошмал над кар’єрою співачки, адже її героїня дуже часто у серіалі співає. Кошмал підкреслила: її перша освіта дійсно вокальна.

Я співала все своє дитинство. Але коли вступила до вишу, то зрозуміла, що це, непевно, не моє. Коли я потрапила у професію акторки, то відчула себе на своєму місці. Насправді, професійний актор має вміти співати та танцювати, тому я використовую це як бонус, це йде в пакеті, — прокоментувала акторка.