Apple припиняє рекламні проєкти в мережі Х через скандальний коментар Маска

Apple припиняє рекламні проєкти в мережі Х через скандальний коментар Маска

Компанія Apple припинила свої рекламні кампанії на соціальній мережі Х після скандальних коментарів Ілона Маска, американського мільярдера й бізнесмена. За цю інформацію відповідає Axios.

Рішення прийнято після того, як Маск прокоментував публікацію одного з користувачів своєї соціальної мережі. 

Власник мережі X підтримав пост, в якому згадувалося, що єврейські спільноти пропагують діалектичну ненависть проти білих людей, яку треба припинити щодо них самих.

«Ви говорите правду», – написав бізнесмен у коментарі до публікації.

Висловлювання Маска викликало широку реакцію у соціальних мережах. Ситуацію вже прокоментували навіть в Білому домі.

«Категорично недопустимо повторювати образливу брехню, що стоїть за смертельним актом антисемітизму в американській історії, будь-який час, а тим більше через місяць після народного Голокосту», – заявив представник президента Білого дому, Ендрю Бейтс.

Нагадаємо, американський мільярдер Ілон Маск вирішив втрутитися у війну Росії проти України з провокаційними заявами. Він висловив думку, що президенту України Володимиру Зеленському варто розпочати прямі переговори з російським диктатором Володимиром Путіним. 

Раніше Ілон Маск заявив, що Україні не вдасться перемогти війну, розпочату проти неї Росією, та український президент Володимир Зеленський не прийме поразку на полі бою.

Читайте також: