Ярослава Магучіх зробила третю велику пожертву з призових після Олімпіади

Ярослава Магучіх здійснила третю пожертву
Ярослава Магучіх здійснила третю пожертву

Золота призерка Олімпійських ігор-2024 пожертвує мільйон гривень на підтримку Сил оборони України

Легкоатлетка Ярослава Магучіх вирішила переказати мільйон гривень зі своїх призових коштів на збір для закупівлі автівок Силам оборони України. Про це вона повідомила в соцмережах.

Ми звикли більшість гарних речей робити тихо, але багато людей переконувало мене, що час змінювати цю звичку у собі. Як бачите – виходить. Сьогодні 1 млн гривень відійшов на банку @lachen_tyt, який збирає 12 мільйонів гривень на автівки для підрозділів Сил оборони України. Зараз тривають активні бойові дії на різних напрямках і захисникам ці машини потрібні як ніколи.

Магучіх закликала усіх небайдужих громадян та фанатів, як з України, так і з-за кордону, доєднуватися до збору.

Українська легкоатлетка пожертвувала частину своїх призових на благодійну організацію "Патронатна служба Янголи Азову", а також на допомогу тваринам. Зокрема, вона переказала мільйон гривень на рахунки організації UAnimals і чотирьох притулків для тварин.

Українські спортсмени успішно виступили на Олімпійських іграх-2024, завоювавши три золоті, п'ять срібних та чотири бронзові нагороди. Вони перевершили показники двох попередніх Олімпіад та продемонстрували гідний виступ та молодецьку гордість за свою країну.

Читайте також