Артем Довбик назвав клуб, у якому гратиме наступного сезону

Артем Довбик назвав клуб, у якому гратиме наступного сезону

Форвард збірної України Артем Довбик вирішив залишитися у складі іспанської "Жирони" принаймні на сезон 2024/25, повідомляє Суспільне з посиланням на видання AS.

За результатами минулого сезону Довбика, кращого бомбардира чемпіонату Іспанії, пов'язували з переходом до "Атлетіко" - повідомлялося, що трансфер вже був погоджений на початку червня. Також інтерес до українця виявляв італійський "Наполі".

AS додає, що можливість підписання форварда також розглядали англійський "Вест Гем" і неназваний клуб із Саудівської Аравії, що пропонував "Жироні" 15 мільйонів євро за перехід. Натомість Довбик ухвалив остаточне рішення, за яким залишається в складі "Жирони".

На користь каталонського клубу, пояснюють журналісти, зіграла ключову роль Довбика у нинішньому складі команди Мічела, за якого Артем був незмінним гравцем стартового складу і дебютує в груповому раунді Ліги чемпіонів.

Що ж до трансферу в "Атлетіко", мадридський клуб робив "Жироні" офіційну пропозицію вартістю 25 мільйонів євро - каталонці вважали компенсацію недостатньою.

Відтак новий сезон, який стартує в Ла Лізі 18 серпня, Довбик розпочне у складі своєї нинішньої команди. За місяць "Жирона" вперше в історії зіграє у Лізі чемпіонів, в якій кваліфікувалася безпосередньо до групового раунду завдяки третьому місцю в національному чемпіонаті.

Читайте також: