Астролог прогнозує закінчення війни вже у квітні-травні цього року

Відомі астрологи й екстрасенси випитують у планет про плани політиків і майбутнє України. Багато з них твердо впевнені в перемозі України у війні.  Дехто стверджує, що вона вже перемогла.

Астрологиня Ганна Карпєєва розповіла про те, що Україна обов’язково переможе, проте на цьому всі біди світу не закінчяться.

«В нас народ характеризується Луною у Водолії. Зараз планета Сатурн прийшла. Це складна планета, яка означає труднощі для народу. І вона там буде до січня 2023 року. Тобто людям буде складно у цей період. Якщо проаналізувати ситуацію, то це світова війна. Ми перебуваємо в такому піку, що в травні щось станеться на світовій арені. Червень буде відносно легким. Я побачила, що жінки побачать своїх чоловіків. Значить, заново воєнний стан вводити не будуть. Але не варто розслаблятися, тому що будуть ще важкі періоди. Вірити Росії не можна», – зазначила Ганна Карпєєва.

Щодо осені, то жовтень та листопад будуть складними, тобто продовжуватимуться воєнні дії після невеликого затишшя і перемир’я.