Атака дронів на Росію: у Воронежі спалахнула пожежа

Губернатор Воронезької області, Олександр Гусєв, заявив, що в ніч на 24 квітня було атаковано область безпілотниками. У соцмережах з'явилися відео пожежі, яка, ймовірно, сталася на території нафтопереробного заводу. Офіційна інформація про інцидент відсутня, але губернатор повідомив, що чотири безпілотники було виявлено та знищено силами ППО та радіоелектронної боротьби.

За словами губернатора, на території одного з селищ сталося займання приватного будинку, але пожежу вдалось локалізувати і постраждалих немає. Гусєв також зазначив, що внаслідок падіння дрона на території домоволодіння було спричинено руйнування будівлі.

Пожежі у Смоленській області

Того ж дня у Смоленській області Росії також сталися пожежі на паливо-енергетичних об'єктах. Місцева влада повідомила, що регіон також був під атакою безпілотників. Жителі повідомляли про пожежу на нафтопереробному заводі у районі сіл Роздорове і Пригірське, де було чути декілька вибухів.

Унаслідок атаки дронів, у ніч на 20 квітня в Смоленській області РФ спалахнула пожежа на паливно-енергетичному комплексі. Про це повідомив губернатор регіону у Telegram, але не назвав конкретного об'єкта. Ймовірно, йдеться про нафтобазу компанії "Лукойл".