Атаки з зеленкою та підпали: як росіяни зривають вибори у РФ (відео)

У РФ уже почалися вибори президента, але деякі росіяни намагаються перешкодити їх проведенню. Невідомі підпаляють кабінки для голосування і заливають урни зеленкою.

Одна з дівчат на одній з виборчих дільниць залила скриньку для голосування рідиною зеленого кольору. Поліцейські спостерігали, коли вона вилила всю рідину.

Інцидент з зеленкою стався ще на одній виборчій дільниці в Волгоградській області. Проте, за словами виборчої комісії, позначки на бюлетенях залишилися помітними і зеленка не завадить підрахунку голосів.

Росіяни також почали підпалювати виборчі скриньки та кабінки. Наприклад, одна літня жінка підпалила кабінку для голосування на виборчій дільниці в Москві. В Санкт-Петербурзі на дільниці кинули коктейль Молотова.

У кабінці для голосування у Москві росіянка спалила бюлетень з написом "поверніть чоловіка".

Деякі користувачі соцмереж також повідомили, що на виборчі дільниці у РФ з'явилися ручки зі зникаючими при нагріванні чорнилами. Очевидці стверджують, що написи на них зникають при підвищенні температури. Такі ручки мало хто бачив, але кажуть, що вони є офіційними і мають лейбл канцелярської компанії BiC.

Нагадаємо, що голосування на виборах президента Росії триватиме три дні - з 15 до 17 березня.

Згадаємо, що Кремль збирає голоси за диктатора Путіна серед окупаційних військ, а також планує додати загиблих на війні солдатів.