Авіакомпанія Ryanair повідомила деталі затримання Усика в аеропорту Кракова

Усик затриманий в аеропорту Кракова
Усик затриманий в аеропорту Кракова
Авіакомпанія Ryanair відреагувала на затримання українського боксера Олександра Усика в аеропорту польського Кракова. Про це повідомляє Tribuna.com.

У поясненні авіакомпанії зазначено, що інцидент стався через одного з колег Усика, якому було відмовлено в посадці на рейс Buzz (дочірня компанія Ryanair) з Кракова до Салонік через його неадекватну поведінку. Усик також вирішив не сідати у літак, хоча до нього претензій не було.

Після того, як літак приземлився, співробітник аеропорту викликав поліцію, яка прибула на місце події.

Зазначимо, що вчора, 17 вересня, народний депутат України Жан Беленюк повідомив у своєму Telegram-каналі про затримання Олександра Усика в аеропорту Кракова. Він також опублікував відео, на якому видно, як польські правоохоронці надягають на спортсмена кайданки. Президент Володимир Зеленський висловив своє обурення ставленням до громадянина України та чемпіона і доручив МЗС та поліції розібратися у ситуації. Усик був звільнений після затримання в аеропорту Кракова.

Промоутер Анджей Василевський повідомив деталі затримання в аеропорту Кракова українського чемпіона світу з боксу Олександра Усика. За його словами, використання наручників під час затримання було пов'язано з надмірною жестикуляцією. Олександра Усика та ще одного чоловіка зняли з рейсу, що призвело до втрати їх статусу пасажирів.

Читайте також