«Азов» попросив допомоги у жителів чотирьох окупованих міст Луганщини

«Азов» попросив допомоги у жителів чотирьох окупованих міст Луганщини

12-та бригада спеціального призначення "Азов" Національної гвардії України звернулася до мешканців чотирьох окупованих міст Луганщини. Бійці попросили у них допомоги.

"До уваги громадян Кремінної, Рубіжного, Лисичанська, Сєвєродонецька та навколишніх територій. Якщо ви знаходитесь на згаданих окупованих територіях і очікуєте на звільнення рідного міста або села, зробіть свій внесок у перемогу над російською армією", - йдеться у зверненні.

Як зазначено у зверненні "Азова", люди можуть допомогти Силам оборони України, передавши дані про розташування та рух сил і засобів окупантів у своїх населених пунктах.

"Якщо у вас є інформація, або ви готові до будь-якої співпраці, пишіть на Telegram-акаунт: @andrad2024. Гарантуємо анонімність і таємність переписки. Якщо ваші родичі або друзі залишились на згаданих окупованих територіях, ви також можете допомогти, передаючи інформацію від них. Звільнимо рідні міста спільними зусиллями", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, аналітики DeepState повідомили, що Сили оборони України витіснили російських загарбників у частково окупованому селі Кліщіївка, що знаходиться на південь від Бахмута Донецької області. Крім того, ворог відступив і в Серебрянському лісництві на Луганщині. Водночас окупанти продовжують наступати біля Калинівки, Новопокровського та Яснобродівки на Донеччині.

До слова, у Вовчанську на Харківщині російські окупанти, ймовірно, потрапили в оточення. Про це свідчать заяви російського пропагандиста Анатолія Радова та мапа DeepState.

Крім того, за даними аналітиків DeepState, армія РФ просунулася біля Соколу та в Новоолександрівці Покровського району на Донеччині.

Читайте також: