"Багато помилок і браку": Луческу прокоментував поразку "Динамо"

Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу прокоментував поразку від "Оболоні" в 1/8 Кубка України.

На післяматчевій пресконференції він заявив, що футболісти "Динамо" не були схожі на себе, повідомили НВ.

"Бражко (півзахисник Володимир Бражко. Gazeta.ua) грав дуже погано, робив багато помилок при передачах, не грав у захисті, як слід", сказав тренер.

"Ми дали можливість "Оболоні" створити моменти для взяття воріт та відзначитися, пропускали їхні контратаки. Лише протягом останніх 20 хвилин ми грали так, як мали грати протягом усього матчу. Я багатьох гравців не впізнав на полі ось у чому проблема", заявив Луческу.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Луческу шкодує, що не включив до заявки на матч молодих футболістів "Динамо".

"Цей матч не був таким вже й важким. Я пам'ятаю, як ми нещодавно грали з "Оболонню" у чемпіонаті. А сьогодні було важко змусити наших гравців бути сконцентрованими, багато помилок зробив Беніто (Беніто, півзахисник "Динамо. Gazeta.ua), принаймні три. Ми не очікували, що він робитиме стільки браку у передачах", сказав тренер.

"Я зробив помилку, що не включив до заявки на матч 17-річного нападника Пономаренка, що не дав зіграти молодим гравцям Малишу, Царенку та іншим", заявив Луческу.

27 вересня "Динамо" поступилося "Оболоні" у матчі 1/8 фіналу Кубка України з рахунком 1:0. Для "Динамо" це був стартовий поєдинок у розіграші кубка.

Наразі клуб посідає п'яте місце у Чемпіонаті України з футболу.