Бахрейн полегшив правила в'їзду перехворілим ковідом

Влада Бахрейну оновила правила прибуття для туристів, які перенесли коронавірус.  Нещодавно перехворіли туристи віком від 6 років тепер не треба надавати негативний ПЛР-тест на COVID-19 перед вильотом в аеропорту.

 Натомість їм потрібно документальне підтвердження у вигляді сертифіката про одужання (з «Держпослуг») або довідка на англ.  мові про позитивний ПЛР-тест, зроблений не менше ніж за 14 днів і не більше ніж за 30 днів до вильоту.

 Перехворілі на ковід мандрівники, як і раніше, зобов'язані здати ПЛР-тест після прибуття в Бахрейн.

 Для щеплених «Супутником V» правила зберігаються

 Всім іншим туристам у віці від 6 років, незалежно від того, вакциновані вони чи ні, які прибувають до Бахрейну з Росії, необхідно буде зробити ПЛР-тест не раніше, ніж за 72 години до вильоту, і пред'явити негативний результат ПЛР-тесту з QR-  кодом перед вильотом до аеропорту.

 Також усім туристам віком від 6 років необхідно встановити додаток BeAware Bahrain (IOS та Android) і здати один ПЛР-тест відразу після прибуття в Бахрейн (вартість тесту становить 12 BHD – близько 32 $)

 Бахрейн відкритий для туристів із Росії

 Бахрейн відкритий для щеплених росіян без карантину  Сертифікати про вакцинацію «Супутник V» та ревакцинацію «Супутник Лайт» приймають, оскільки ці російські вакцини схвалені в Бахрейні, і Росія входить до списку країн, громадяни яких отримують візу після прибуття в Бахрейн.