Байден - Фредді Крюгер, Мадонна - відьма, а Маск - опудало: художник показав моторошні образи відомих людей

Британський художник і фотограф Дункан Томсен використовує нейромережу, щоб створити страшні образи світових знаменитостей в своїх роботах.

Він використовує різних культових хорор-персонажів з кіно і літератури.

Наприклад, Джо Байден, очільник Білого Дому, зобразив у вигляді Фредді Крюгера, повелителя жахів, а Дональда Трампа перетворив на гарбуз.

Ріші Сунак, прем'єр-міністр Великої Британії, зображений як граф Дракула, а Борис Джонсон, його попередник, перевтілився у дядечка Фестера з "Сімейки Адамсів".

Ілон Маск став моторошним опудалом, а поп-діви Мадонна та Бейонсе випробували на собі образи відьом.

Наймістичніше свято жовтня – Геловін – святкують у ніч на 1 листопада. Це популярне та найдавніше свято США, яке з'явилося в Україні наприкінці 90-х років і стає все більш популярним щороку.

Слово "Геловін" вперше згадується в XVI столітті як шотландське скорочення від англійської фрази "All Hallows Even", що означає "Вечір Усіх Святих". Свято має давнє походження і пов'язане зі стародавніми кельтськими обрядами.

Кельти ділили рік на темну (зиму) і світлу (літо) частини, і Геловін відзначали на початку темної частини року, коли збирали урожай. Святкування тривало сім днів, але особливу увагу приділяли ночі проти 1 листопада. Саме це свято називали "Самайн" і воно було широко поширене серед народів Британських островів.