«Барселона» на виїзді розгромила мадридський «Реал» з Луніним у воротах

«Барселона» розгромила мадридський «Реал» на виїзді
«Барселона» розгромила мадридський «Реал» на виїзді

Класико: "Реал" програв "Барселоні" з рахунком 0-4

26 жовтня відбувся очікуваний матч між мадридським "Реалом" і "Барселоною". Обидві команди продемонстрували високу майстерність, проте "Реал" не зміг переважити і програв з рахунком 0-4.

З перших хвилин стало очевидно, як обидві команди налаштовані грати: "Барселона" прагнула домінувати через володіння м'ячем, тоді як "Реал" зосередився на контратаках. Обидві команди мали свої моменти, проте результат був визначений декількома ключовими моментами.

У першому таймі команди не змогли забити голи і пішли на перерву з нульовим рахунком. Проте в другій половині "Барселона" швидко вийшла вперед, забивши два голи. "Реал" намагався здійснити камбек, але "Барселона" продовжувала створювати небезпечні ситуації. В підсумку, "Барселона" перемогла з рахунком 4-0.

Нагадаємо, УЄФА дискваліфікувала польських арбітрів Бартоша Франковського та Томаша Мусяла, які 6 серпня мали працювати на матчі "Динамо" - "Рейнджерс".

Керівництво мюнхенської "Баварії" збирається знайти заміну Мануелю Ноєру, і одним з кандидатів на цю роль є українець Анатолій Трубін.

Нагадаємо, у неділю, 27 жовтня, у Києві відбудеться матч "Динамо" - "Шахтар". Гра розпочнеться о 18:00 на стадіоні ім. В. Лобановського.

Читайте також