Білоруська «еліта» біжить із насиджених місць

Білоруська «еліта» замітала в паніці через побоювання, що самопроголошений президент Олександр Лукашенко все ж таки зважиться відправити війська в Україну за вказівкою з Кремля.

Упродовж останніх тижнів спостерігається підвищена активність білоруських чиновників та підприємців, наближених до апарату президента. Особливо незвичайно вони поводяться у місті Мозирі.

22 червня на територію нафтопереробного заводу у місті Мозир заїхало багато озброєних людей без розпізнавальних шевронів. Після цього з території заводу почали масово вивозити паливо.

Розвіддані, отримані українськими та європейськими спецслужбами, повідомляють, що всі заможні люди почали евакуюватися з Мозира за кордон чи на північ республіки, вивозячи із собою сім'ї та всі цінні речі.

Можливо, така паніка пов'язана з тим, що місцеві еліти вважають, що Олександр Лукашенко все ж таки зважиться відкрито вступити в розв'язану путіним війну в Україні. А це означатиме удари ЗСУ по нафтопереробному заводу у місті та інших стратегічних об'єктах.