Берлін готовий подарувати віллу Геббельса, яку росіяни приписували Зеленському, новим власникам

Влада Берліна пропонує віллу Геббельса новим власникам

Міністр фінансів Берліна Штефан Еверс заявив, що влада міста розглядає можливість знести або передати безоплатно віллу Йозефа Геббельса новим власникам з умовою реставрації та утримання комплексу. Цей комплекс будівель, до якого входить вілла Геббельса, вже був пропонований на продаж протягом 20 років.

Покупці раніше не поспішали підписувати угоду через високі витрати на реконструкцію. Тепер землю і будівлі влада Берліна готова віддати безкоштовно, але з обов'язком реставрації та утримання комплексу.

«Я пропоную будь-кому, хто захоче зайняти цей об'єкт, прийняти його як подарунок від землі Берлін», - зазначив міністр фінансів Штефан Еверс.

За словами Штефана Еверса, вілла Геббельса знаходиться під загрозою знесення, якщо не знайдеться новий господар, який займеться її реставрацією та утриманням.

Варто зазначити, що раніше з'явилася інформація про те, що колишню віллу Геббельса купив президент України Володимир Зеленський через офшорну компанію, але документи, які циркулюють в інтернеті, виявились підробленими.

Пов'язані новини

  • Геббельс повстав із мертвих. Чому українці продають дітей?
  • Фрагменти щоденника Геббельса - дуже повчальні для українців