Без комісій: ПриватБанк запустив особливу послугу для українців за кордоном

ПриватБанк запустив особливу послугу для українців за кордоном
ПриватБанк запустив особливу послугу для українців за кордоном

ПриватБанк першим із українських банків запустив нову послугу для своїх клієнтів - зняття готівки на касі за кордоном без додаткових комісій іноземних банків-еквайєрів. Цю інформацію повідомила прес-служба PrivatBank_insider.

Дмитро Мусієнко, член правління банку з роздрібного бізнесу, розповів, що клієнти ПриватБанку тепер можуть знімати готівку разом із оплатою карткою товарів та послуг не лише в Україні, а й за кордоном. Він також зазначив, що покупка з видачею готівки стала дуже популярним сервісом в Україні та зараз цю послугу можуть скористатись і українці, які перебувають за кордоном.

"Тепер звично отримувати готівку на касі українці можуть і за кордоном", - розповів Мусієнко.

Таким чином, якщо ви розраховуєтесь за кордоном у торговельній мережі карткою Mastercard від ПриватБанку, у разі потреби ви зможете перевести гроші прямо на касі, а не шукати банкомат. Для цього достатньо запитати касира у магазині, чи доступна ця послуга.

Наразі цей сервіс працює в магазинах Німеччини (Netto Marken-Discount, Dm-drogerie markt, Aldi, Norma, GLOBUS Markthalle) та Польщі (Delikatesy Centrum, Biedronka, Orlen, Lewiatan, Zabka). Він також доступний в інших країнах Європейського Союзу, Великій Британії та Австралії.

Крім того, клієнти ПриватБанку мають можливість перевипустити діючу платіжну картку або відкрити нову цифрову картку Приват24 та замовити міжнародну доставку платіжних карток безкоштовно. Ця послуга доступна у 45 країнах світу.

Детальну інформацію про відкриття картки "Простір" ПриватБанк надавав раніше для пенсіонерів та осіб з пільгами.

Читайте також