Безнадійна альтернатива для Путіна

Політтехнологи підібрали спаринг-партнера Путіну на виборах в Росії

Кремлівські політтехнологи продумали план і знайшли альтернативного кандидата для Володимира Путіна на наступних виборах в Росії. Це стало можливим завдяки самому процесу організації виборів, який дає диктатору можливість донести щось до світу та до своїх громадян.

Оскільки альтернативний кандидат Борис Надєждін ще не зареєстрований, наразі ведуться збори підписів на його підтримку. Відзначається, що до підтримки Надєждіна долучилися навіть люди з оточення політичного опозиціонера Олексія Навального та Михайла Ходорковського.

Також, варто відзначити Ксенію Собчак та її «Гражданская инициатива», яка висловила свою підтримку Надєждіну, хоча сама Собчак теж була учасницею минулих виборів.

Хто такий Борис Надєждін

Борис Надєждін - це політик, який вже змінив кілька партій та займався різними політичними проектами. Він виступає як людина системи та приклад російського політичного пристосування. Наразі він покладається на підтримку «невдоволених системою» і має надію на підтримку мешканців Москви та Санкт-Петербурга.

Але дещо дивно, що Надєждін позиціонує себе як «антивоєнний» кандидат, але не звертає уваги на мобілізацію гарматного м’яса на український фронт. Він обіцяє захищати «наших хлопчиків», але дії та слова не узгоджуються.

Путін і Надєждін

У цій ситуації Путін стоїть збоку і спостерігає. Він знає, що Надєждін - маріонетка, керована Сергієм Кирієнком, і саме він впливає на ситуацію. Путін радіє, що ці вибори сприймаються як демократичні, але всі знають, що це показовий фарс.

Спостерігаючи цю метушню, я можу сказати, що даний процес не дасть нічого конкретного та позитивного. Просто пусті сподівання та ілюзії.

Посилання на додаткові матеріали:

  • Кандидат Надєждін. Що задумав Путін?
  • Чому в Росії не буде народних протестів