Безпілотник влучив у енергооб'єкт на Львівщині: спалахнула пожежа

Україну застали нападом ворожі дрони-камікадзе та ракети

Учора вночі ворог масовано атакував Україну за допомогою дронів-камікадзе типу "шахед" та ракет. Енергетичні об'єкти стали метою нападу. На Львівщині був пошкоджений один з них. Про це повідомив голова Організації вищої авторитетності Максим Козицький.

Один з ворожих безпілотників влучив у енергетичний об'єкт на Стрийщині. Уламки ще одного збитого безпілотника спричинили пожежу в лісовому масиві Золочівського району.

Під час повітряної тривоги безпілотник окупантів влучив у енергетичний об'єкт на Стрийщині. Сталася пожежа. Зараз на місці працюють пожежники. Докладнішої інформації про потерпілих немає

"Це була дуже складна ніч. Повітряні сили оборони - наш небесний захисник!" - додав мер Львова Андрій Садовий.

Російські війська обстріляли українські міста

Зранку російські війська розпочали масштабний обстріл території України. Це призвело до оголошення повітряної тривоги по всій країні. Внаслідок атаки, у багатьох українських містах були пошкоджені будинки та інфраструктура, пролунали вибухи, а в деяких місцях зникло електричне світло.

В Хмельницькому були жертви та постраждалі серед цивільного населення. Також було пошкоджено будинки та інфраструктуру.

Крім того, окупанти атакували об'єкти критичної інфраструктури на Вінниччині, а російські війська вдарили ракетами по енергетичних об'єктах Сумщини.