Безпілотники атакували НПЗ в Калузькій області Росії

У ніч на 10 травня в Калузькій області Росії стався напад безпілотників на НПЗ "Перший завод". Про це повідомляють російські ЗМІ.

Очевидці розповіли, що близько першої години ночі, в Дзержинському районі почулися кілька потужних вибухів. Це сталось неподалік станції Полотняний завод.

До цього були чутні характерні звуки прольоту кількох БПЛА, після чого стала видно пожежу та дим у районі місцевої нафтобази.

Наразі немає жодної офіційної інформації про цей інцидент.

Також, нагадують, що у ніч на 10 травня у Підмосков'ї нібито стали на захист протиповітряні сили через безпілотник, що наближався до Москви.

У Краснодарському краї безпілотників СБУ були використані для атаки на дві нафтобази. Про це повідомляють джерела "Главкома".

"Цієї ночі на двох нафтобазах в селі Юрівка біля Анапи в Краснодарському краї РФ відбулась успішна операція ударних безпілотників СБУ", - повідомили джерела.

Ці нафтобази є важливими для постачання палива російським військам на Крим, оскільки знаходяться неподалік від півострова.

Нагадаємо, що у ніч на 9 травня в Білгороді сталося кілька вибухів і виникли пожежі у місті. Раніше в регіоні вже декілька разів оголошували повітряну тривогу через загрозу ракетного нападу.