«Біль за Чернігів на фізичному рівні». Onuka поділилась спогадами про рідне місто і дитинство

Onuka розповіла про свої спогади про Чернігів

Співачка Onuka розчулила вдвертим дописом у себе на сторінці в Instagaram. Вона поділилася спогадами про Чернігів, у якому виросла, а також про свого дідуся.

«Чернігів – моє рідне і дуже особливе місто. Тут відбулося моє творче і особисте становлення. Перший виступ з оркестром, перший успіх, перше усвідомлення того, хто я, і де моє коріння. Мої дідусь і бабуся були відомими музикантами, творчою інтелігенцією, красивою парою. Я була їх улюбленою, наймолодшою онукою, єдиною дівчинкою серед старших братів, що ще з дитячих років закохалася у світ народних інструментів», – написала вона.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений ONUKA (@onukaofficial)

Onuka також поділилася спогадом: «залитий сонцем на тлі дерев’яного будинку яблуневий квітучий сад, в якому дідусь грає на сопілці, гудуть бджоли, в той час як бабуся смажить для мене млинці».

Втрати і спогади внаслідок вторгнення Росії

За її словами, на початку повномасштабного вторгнення цей спогад безперервно прокручувався її голові, «разом з паралізуючим страхом втрати його назавжди». «Я не можу уявити ту безодню болю, що відчувають нині маріупольці, херсонці, харків’яни, всі українці, хто втратив свій дім, своє місто, свої спогади…», – написала виконавиця.

Як відомо, сьогодні зранку Росія вдарила ракетами по центру Чернігова. Внаслідок атаки загинуло 11 людей, 22 людей отримали поранення і щонайменше троє вважаються зниклими безвісти, пошуково-рятувальні роботи тривають. Серед жертв – 25-річна лейтенант поліції.