Біля будівлі міністерства у Греції вибухнула бомба (відео)

Вибух у центрі Афін

У грецьких Афінах у ніч проти 4 лютого біля будівлі міністерства праці та соціального захисту стався вибух. Здетонував саморобний вибуховий пристрій, але ніхто не постраждав. Про це повідомляє видання Kathimerini.

Вибух стався пів на другу ночі. За 40 хвилин до цього видання отримало телефонний дзвінок із попередженням про закладену вибухівку.

На місці події утворилася невелика воронка. Пошкоджені вікна до п'ятого поверху будівлі міністерства та навколишні будівлі. Зазначається, що це вже другий напад за півтора місяця, і правоохоронці припускають, що ці випадки пов'язані.

Відповідальність за інцидент взяла на себе організація місцевих анархістів «Революційно-класова самооборона». Триває розслідування події.

За оцінками піротехніків, було закладено вибухівку вагою 3-5 кг. Потужність бомби була велика, це можна побачити на відеозаписі з камер.

Нагадаємо, що співробітники стамбульського заводу американської компанії Procter & Gamble днями опинилися у заручниках. Напад скоїв зловмисник зі зброєю через ізраїльські напади на Сектор Гази.