Білгород і Курськ: легіон «Свобода Росії» повідомив результати дії гуманітарного коридору

Тисячі мирних жителів евакуювали з РФ завдяки гуманітарному коридору

Завдяки гуманітарному коридору, який діє з 15 березня, вдалось евакуювати тисячі мирних жителів з Білгородської та Курської областей РФ. Більше 7000 цивільних автомобілів із Білгородської області та близько 600 авто з Курської було евакуйовано. Згідно з повідомленням, після закінчення терміну дії гуманітарного коридору буде продовжено знищення військових об'єктів до звільнення регіону від військ путінського режиму, повідомляє легіон "Свобода Росії".

Заклик до евакуації через небезпеку в областях

Раніше російські добровольці звернулися до мешканців Білгородської та Курської областей із закликом негайно евакуюватися. Вони заявили, що у них є всього півтори години для цього. Проте керівництво областей проігнорувало попередження добровольців та не вжило жодних заходів щодо евакуації мирного населення.

Увага населенню: обстріл та заклик до шукачів притулку

Сьогодні ранком у Білгороді знову сталися обстріли та лунали сирени. Мешканці міста повідомляли про машину, що горить. Влада закликала мешканців спуститися в укриття.

Нагадаємо, що 12 березня російський добровольчий корпус та легіон "Свобода Росії" в рамках спільної операції зайшли до Курської та Білгородської областей.