Більшість американців вважає, що скоро розпочнеться наступна світова війна

Чи очікується ще одна світова війна відповідно до американців?

Згідно з даними опитування YouGov, більшість американців вважають, що ще одна світова війна може відбутися протягом найближчих 5-10 років. Точніше, 61% опитаних вважають, що це "дуже ймовірно" або "скоріше ймовірно". Тоді як 18% висловили сумніви в ймовірності такого розвитку подій, і 21% стверджують, що це "малоймовірно" або "зовсім не ймовірно".

Як би скінчився конфлікт між Заходом і Росією?

Щодо можливого конфлікту між Заходом і Росією, 53% американців вважають, що Захід і його союзники перемогли б у такій ситуації. Зворотну думку висловили лише 11% опитаних, вони вважають, що переможе Росія і її союзники.

Як відносяться американці до участі США у світових конфліктах?

В результаті опитування, проведеного Дослідницьким центром NORC для агентства Associated Press, виявлено, що багато американців не підтримують активну участь своєї країни в російсько-українському та палестинсько-ізраїльському конфліктах.

Що думають американці про допомогу Україні?

У іншому дослідженні було встановлено, що 37% американців вважають, що США витрачає надто багато коштів на допомогу Україні. Особливо такої думки дотримуються республіканці. Крім того, 49% всіх опитаних сумніваються у перемозі України в війні, тоді як лише 13% вірять у перемогу Збройних Сил України.

Читайте також:

  • У передчутті Третьої світової
  • Третя світова війна вже давно розпочалася