Боєць «Азову», став героєм комп'ютерної гри S.T.A.L.K.E.R. 2 (відео)

Боєць «Азову», герой гри S.T.A.L.K.E.R. 2
Боєць «Азову», герой гри S.T.A.L.K.E.R. 2

Олександр Лаптій, актор театру та кіно, вирішив змінити своє життя і вступив до бригади "Азов". Однак, це не завадило йому втілити свою мрію у грі S.T.A.L.K.E.R. 2. Він погодився на пропозицію взяти участь у створенні гри ще до початку війни, але робота була тимчасово призупинена через вторгнення Росії.

Лаптій - давній фанат всесвіту S.T.A.L.K.E.R., і він мав намір анімувати одного з ключових персонажів. Після року служби в "Азові", розробники гри звернулися до нього ще раз, і він погодився озвучити свого персонажа.

Лаптій зізнається, що не знає повного сюжету гри, але йому відома лінія його персонажа та персонажі, з якими він взаємодіє. Він надіється, що зможе дожити до релізу гри і повернутися до мирного життя після закінчення війни.

Нагадаємо, Олег Мудрак із позивним "Сухарь" також був бійцем "Азову" і загинув під час війни.

У ЗСУ виникає проблема з боєприпасами, і деяке озброєння, яке постачають союзники, не може бути використане через брак боєприпасів, повідомив боєць 12-ї бригади "Азов" Ніко.

Офіцер управління розвідки полку "Азов" Ілля Гендальф Самойленко вважає, що українці у тилу мають жити своїм звичним життям.

Процес обміну полоненими для бійців "Азова" ускладнений через показові "судилища", які проводять росіяни, повідомив омбудсмен з прав людини Дмитро Лубінець.

Письменниці Оксані Забужко присвоєно звання "Почесний громадянин Києва".

Читайте також