«Бог не в церкві, бог в окопі». Народна артистка розчулила подякою ЗСУ

Народна артистка України Тетяна Міхіна поділилася своїми думками про Великдень та висловила вдячність Збройним силам України.

Тетяна Міхіна розповіла, що на днях мала трохи вільного часу і вирішила прогулятися по місту. Вона зазначила, що раніше часто робила такі прогулянки, але зараз це її звичкою вже не є. Проте вона вирішила дозволити собі насладитись такими легковажними моментами у житті.

Під час прогулянки Міхіна купила збірку "Вірші з бійниці" авторства Максима Кривцова. Акторка зізналася, що не змогла стримати сліз під час читання книги.

Боляче… завтра не піду до церкви. Буду молитися вдома або на дитячому майданчику, коли гулятиму з дитиною. Я вважаю, що мій Бог не знаходиться в церкві, але в окопі. Він молодий, талановитий, гнівний і милосердний. Терпляче приймаючий смерть за мене і за моїх дітей.

У кінці свого допису Тетяна Міхіна висловила подяку Збройним силам України.

Нагадаємо, у неділю, 7 січня, відбулася загибель українського поета Максима Кривцова, який вступив до військової служби на початку вторгнення РФ. До цього Максим відзначив день народження своєї збірки "Вірші з бійниці", яка стала однією з найпопулярніших художніх книжок 2023 року.

Друзі Максима пишуть у Facebook, що він був добровольцем у "Правому Секторі" і пізніше воював з "Вовками Да Вінчі".