Британський міні-серіал «Попередниця» завойовує українську аудиторію

19 грудня 2021 року відбулася телевізійна прем'єра британського міні-серіалу «Попередниця».

Проект представлений чотирма серіями хронометражем по 60 хвилин.

Джейн Кавендіш погоджується зняти «розумний будинок» за дуже невисоку орендну плату, бо перебуває у скрутному становищі. Особисті причини змушують її прийняти таке рішення, оскільки вона вийшла на роботу раніше ніж закінчився декрет, і місце Джейн займає інший співробітник.

Господар будинку проводить зустрічі з потенційними клієнтами особисто. Він ставить Джейн декілька дивних умов для отримання оренди, на які вона погоджується. Проте їй ще невідомо, які несподівані небезпеки чекають усередині особняка.

Отже, у мешканців не повинно бути шкідливих звичок, тварин, дітей, а також вони в жодному разі не повинні вішати в будинку жодних картин, килимів, декору та полиць із книгами. А ще господар проти журналів та підсклянників.

Також на прилеглій до будинку території не можна нічого садити, особливо квітів, це ще один пункт за умов проживання.

Серіал «Попередниця» поставлений за однойменним романом британського письменника Дж. Пі. Делейні. Це ім'я є псевдонімом Тоні Стронґа.

Будинок, в якому проходили зйомки, справді має відношення до сюжету і знаходиться в Редленді, передмісті Брістоля, на Вудленд-Террас біля Хемптон-роуд.