Буданов попередив про нові "сюрпризи" у Криму: Я б не рекомендував користуватися Кримським мостом

Україна запевнила Крим про незавершені неприємності

Керівник ГУР МО Кирило Буданов оголосив про нові "сюрпризи" у тимчасово окупованому Криму. Він також радить цивільним не користуватися незаконно зведеним росіянами мостом через Керченську протоку.

Про це він заявив у відеозверненні до Дня опору окупації Криму.

"Ворогам еще есть сюрпризы, поэтому я бы не рекомендовал гражданскому населению пользоваться так называемым Крымским мостом", - сказав він.

Також читайте: "После войны: 4 варианта будущего от RAND. Стратегия США и сценарии для Украины"

Успішні операції в Криму розвідники зобов'язані мешканцям українського півострова, які не лише посилили опір окупантам, а й відстежують ситуацію там та передають інформацію про неї Україні.

"Ми обіцяли, що до 2023 року українські спецназівці будуть в Криму, і ми цю обіцянку виконали. Було голосно, гуркіт почули у Кремлі", - наголосив Буданов.

За його словами, для оборони та контрнаступу Україна повинна контролювати акваторію Чорного моря та бути присутньою в Криму.

Буданов зазначив, що Росія втратила чверть своїх кораблів, а Україна встановила вогневий вплив над аеродромами та іншими військовими об'єктами на тимчасово окупованому півострові.

Нагадуємо, що міністр оборони України Рустем Умеров заявив, що половина зброї, яку Захід виділив для України, не постачається вчасно.